Een bijzonder bezoek voor u en voor uw gasten

Rondleiding

Voor gezelschappen van 10 tot 100 gasten zijn op aanvraag rondleidingen mogelijk met desgewenst een kop koffie of thee met taart of een lunch.
Een rondleiding door het arboretum duurt gemiddeld anderhalf uur en kost € 50,00 incl. BTW voor een groep tot ca. 30 personen.

Meer over Catering

Bijeenkomst buiten

Een teambuilding, vergadering, lunch of diner in een inspirerende bomentuin waar mensen tot zichzelf komen. Er is plaats voor gezelschappen tot 100 gasten in een grote flextent midden in het arboretum.
Voor het gebruik van deze grote flextent in het arboretum tot 100 personen bedragen de kosten € 250,00 per 4 uren incl. BTW. Een vergaderarrangement met water, koffie/thee met iets lekkers en een schaal vers fruit reserveert u al voor € 7,00 p.p. Op de entreeprijs tot het Bomenmuseum ontvangt u een flinke korting: € 2,50 p.p. in plaats van € 6,50.

Naar aanvraagformulier

Bijeenkomst binnen

Bij slechter weer is er in de loods een plezierige ruimte voor groepen tot 68 personen. De ruimte is van alle moderne apparatuur voorzien. De kosten hiervan bedragen € 150,00 per dagdeel. Een vergaderarrangement met water, koffie/thee met iets lekkers en een schaal vers fruit reserveert u al voor € 7,00 p.p. Op de entreeprijs tot het Bomenmuseum ontvangt u een flinke korting: € 2,50 p.p. in plaats van € 6,50.

Naar aanvraagformulier

Diner of feest

Een feestje bouwen, kunnen we goed. Ook wanneer u besluit om een diner of feest in het arboretum te willen houden. De entourage in Engelse landschapstijl is telkens even betoverend. Het Bomenmuseum werkt samen met cateraars van topkwaliteit, samen met onze garde aan vrijwilligers maken zij uw evenement tot een werkelijk onvergetelijke ervaring.
Stuur ons uw wensen betreffende de locatie via onderstaand formulier.

Catering kunt u zelf regelen met een van onze cateraars (klik op onderstaande button).

Naar Catering

Kinderfeestje

Een kinderfeestje of een groepsuitje met de BSO? Kom dan eens naar het Bomenmuseum. Hier is het  spannend, leuk en educatief tegelijk.

Een kinderfeestje kan al vanaf 8 kinderen onder volwassen begeleiding. Er is keus uit twee interactieve speurtochten en na afloop krijg je een uitdagende knutselactiviteit mee naar huis. Jullie worden ontvangen en krijgen een korte uitleg over de speurtocht van je keuze en dan kan het avontuur beginnen. Prijs per kind: € 5,00 (inclusief speurtocht, gebruik ontdekkoffer en knutselactiviteit). Entree volwassen begeleiding: € 6,50 per persoon. 

Reserveren kan via het reserveringsformulier via onderstaande rode button of door een mail te sturen naar onze vrijwilliger Erica Besselink op kinderen@bomenmuseum.nl 

Reserveren

Minder valide?
Clubcar huren

Voor de minder valide bezoeker beschikt het arboretum over een clubcar voor vier personen. Deze clubcar kan gehuurd worden voor € 7,00 voor een dagdeel. Wilt u een clubcar gebruiken, dan is deze via onderstaand formulier te reserveren. Reserveert u minstens 4 dagen vantevoren! Het gebruik van de clubcar is op eigen risico. Zorg ervoor dat u alleen op de verharde paden blijft.

Huur een clubkar

Steun het Bomenmuseum | Steun botanisch erfgoed

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl