Speurtochten
Met het hele gezin of met je klasgenoten

Spannende speurtochten voor kinderen | Bomenbiologie.nl

Twee spannende, actieve speurtochten rondom de grote ‘Boomhut van Max’ laten kinderen van alles ontdekken over de natuur. 
Met een doeblad en ontdekkoffer vol attributen gaan de kinderen speuren door de bomentuin. De ene speurtocht gaat over bomen en hun leefomgeving, de andere over het ontstaan van de aarde en over de evolutie. Meer info over de speurtochten is te vinden op bomenbiologie.nl.

De interactieve speurtochten 'Geen Bomen Geen Leven' en 'Big History in 24 uur' zijn geschikt voor leerlingen van groep 6 t/m 8 (leeftijd: 9 t/m 12 jaar). Ook Buitenschoolse-Opvang-organisaties en particulieren kunnen deze speurtochten reserveren.

Speurtocht 'Geen bomen geen leven'

Zo simpel is het. Of toch niet? Tijdens deze spannende, actieve speurtocht in de bomentuin gaan we ontdekken hoe belangrijk en hoe bijzonder bomen zijn in ons leven. Er is geen leven mogelijk als er geen bomen zijn! Zij zijn de motoren van alles wat leeft en ze zijn de opruimers in de natuur ..... 

Scholen en BSO kunnen de speurtochten met lesprogramma aanvragen via de website Bomenbiologie.nl.

Particulieren kunnen reserveren via onderstaand aanvraagformulier.

Reserveren

Speurtocht 'Big History in 24 uur'

Hoe zit dat nou met het ontstaan van de aarde? Dat gebeurde 4,6 miljard jaar geleden, maar hoe? Tijdens de 'OerTour' maken we een ongelooflijke reis door de geschiedenis van onze planeet. Naar een tijd voordat er mensen bestonden of zoogdieren of planten. Ja zelfs voordat er leven in de zee mogelijk was. Het was één grote oersoep ....

Scholen en BSO kunnen de speurtochten met lesprogramma aanvragen via de website Bomenbiologie.nl.

Particulieren kunnen reserveren via onderstaand aanvraagformulier.

Reserveren

Reserveren
Particulier groepsbezoek (kinderfeest) met speurtocht | voor kinderen van groep 6 t/m 8

De kosten van een kinderfeest bedragen € 5,00 per kind. De speurtochtkeuze kunt u bij aankomst maken of kijk even op www.bomenbiologie.nl. De speurtocht dient onder begeleiding te worden gedaan; deze begeleiding dient u zelf in te vullen. De entree tot het arboretum bedraagt € 8,50 per volwassene (vanaf 16 jaar).

In het bezoekerscentrum zijn ijsjes te koop (meerprijs). Eigen traktaties meenemen is toegestaan mits u het afval weer mee naar huis neemt. Via het aanvraagformulier kunt u een kinderfeest aanvragen. 

Volgens de privacy wetgeving gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Meer info hierover kunt u lezen bij Contact & Privacy.

Stuur ons uw aanvraag

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl