Onderwijsondersteuning

Het Bomenmuseum hecht grote waarde aan educatie voor jong en oud over bomen en hun eigen leefomgeving en hun rol op onze planeet. Onderwijs over de onmisbare en basale rol van planten in onze biosfeer, krijgt in het onderwijs vaak te weinig aandacht. Het Bomenmuseum helpt graag een handje…

Jeugdeducatie basisonderwijs met de stichting NatuurWijs

Buiten zijn in de natuur is goed voor de gezondheid en voor de ontwikkeling van kinderen. Maar hoe pak je dat als leerkracht aan? NatuurWijs en het Bomenmuseum hebben hier iets op gevonden: een Reis door een Boom! Deze activiteit duurt een dagdeel, is bestemd voor de groepen 4 en 5 van de basisschool en zonder voorbereiding voor de leerkracht. Bekijk de flyer en ontvang € 40,00 actiekorting van het DikGroen Fonds! 

Bekijk de flyer

Lesprogramma's voor basisscholen | groepen 4 t/m 8

De stichting NatuurWijs en het Bomenmuseum bieden aan basisscholen de natuurbelevingsactiviteit ‘Reis door een Boom’. Dit lesprogram is ontwikkeld voor de groepen 4 en 5. De kinderen leren spelenderwijs over de prachtige bomen in het Bomenmuseum onder begeleiding van een professionele NatuurWijzer. Interesse? Maak nu gebruik van de speciale kortingsactie! Voor de groepen 6 t/m 8 biedt het Bomenmuseum spannende speurtochten (dagdeel) aan over bomen of over de evolutie. Meer info en reserveren:

Naar Bomenbiologie.nl

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl