Het reilen en zeilen van de bomentuin

In 2009 is op particulier initiatief de stichting Von Gimborn Arboretum opgericht. De Universiteit Utrecht, voormalig eigenaar van het arboretum, heeft het eigendom in mei 2010 overdragen aan de stichting.

Meer lezen

Het arboretum mag rekenen op financiƫle steun van allerlei stichtingen en bedrijven. Lees meer over onze partners en sponsoren en de projecten waaraan de bijdragen zijn of zullen worden besteed.

Meer lezen

Het Von Gimborn Arboretum mag al vele jaren rekenen op de steun van een florerende, enthousiaste groep vrijwilligers. Zij zetten zich geheel belangenloos in voor het onderhoud en dagelijks reilen en zeilen van het arboretum.
Heeft u vrije tijd beschikbaar en groene vingers of andere toepasbare kwaliteiten en wilt u zich belangenloos inzetten voor het arboretum? Meld u dan aan en krijg de mooiste 'werkplek' van Nederland.

Meld u aan

De organisatie kent een evenementencommissie en een collectiecommissie. Beiden bestaan vrijwel geheel uit vrijwilligers.

Meer lezen

Met al haar facetten is het Nationaal Bomenmuseum Gimborn met recht de Groene Schatkamer van Nederland. De vooruitzichten zijn positief, maar het kapitaal, dat nodig is voor een duurzame financiële basis en voor de noodzakelijke investeringen, is nog niet volledig bijeen gebracht. Particuliere steun is daarom van harte welkom.

Meer lezen

Vanwege de ideële doelstellingen heeft het Bomenmuseum de ANBI status.

Meer lezen

Momenteel zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.


Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl