Trouwen in het Bomenmuseum

Trouwen in het Bomenmuseum

Een feestje bouwen, kunnen we goed. Ook wanneer u besluit om in het Bomenmuseum te willen trouwen. De entourage in Engelse landschapstijl is telkens even betoverend. De cateraars van het Bomenmuseum bieden topkwaliteit en maken van uw trouwdag een werkelijk onvergetelijke ervaring. Het arboretum is een officiële trouwlocatie. Met een lunch en/of diner in een prachtige tent. Kom eens praten over de mogelijkheden.

Neem contact op

Bruidsreportage

In alle seizoenen is het arboretum een prachtig decor voor een bruidsreportage. U krijgt de clubcar van het arboretum gedurende twee uren tot uw beschikking met persoonlijke ontvangst en begeleiding. Het Bomenmuseum staat garant voor de mooiste foto's op de mooiste plekken met het beste licht. Een bruidsreportage met clubcar en persoonlijke begeleiding kost € 70,00. Met dit bedrag steunt u het Bomenmuseum en daarmee krijgt uw trouwdag een duurzaam tintje.

Boek uw bruidsreportage

Onze cateraars

Het Bomenmuseum heeft afspraken gemaakt met diverse cateraars met verschillende achtergond en aanbod. De cateraars kennen ons terrein goed en we hebben goede ervaring met ze. Als u een groepsarrangement wenst te boeken waarbij catering een rol speelt kunt u een keuze maken. U kunt zelfstandig contact opnemen (zie de contactgegevens per cateraar) . Wij horen daarna graag wie u gekozen heeft. U rekent zelf af met de cateraar, los van de arrangementskosten die het Bomenmuseum in rekening brengt. Eigen catering is dus normaliter niet toegestaan.

Naar onze cateraars

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl