Catering
Kleine catering door het Bomenmuseum, onze vaste cateraars voor grote groepen

Catering

Het Bomenmuseum verzorgt zelf kleine catering in de vorm van koffie- of thee-arrangementen, diverse verrassende luncharrangementen met mooie producten uit de regio of een borrel of diner. Voor gelegenheden met grotere groepen vanaf 40 personen voor een teambuilding, vergadering, diner of feest heeft het Bomenmuseum afspraken gemaakt met diverse vaste cateraars met verschillende achtergond en aanbod. De cateraars kennen ons terrein goed en we hebben goede ervaringen met ze.

Als u een groepsarrangement vanaf 40 personen wenst te boeken met catering, dan kunt u een keuze maken uit de cateraars die zich verderop op deze pagina voorstellen.
U kunt zelfstandig contact opnemen met deze cateraars. Wij horen daarna graag wie u gekozen heeft. U rekent zelf af met de cateraar, los van de arrangementskosten die het Bomenmuseum in rekening brengt.

De catering en de locatiemogelijkheden die het Bomenmuseum in eigen beheer aanbiedt, zijn via onderstaande link in een pdf te downloaden.

Picknickmand

Completeer uw bezoek aan het bomenmuseum met een goedgevulde picknickmand vol hartige en zoete lekkernijen en vruchtensap, naar keuze mee te nemen aan de start van uw bezoek of te bezorgen in het park op een afgesproken plaats en tijd.

Te reserveren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen, € 19,50 p.p. (kinderen € 10,00, inclusief een waterijsje na afloop). Desgewenst kunt u de pickmand uitbreiden met een fles alcoholvrije bubbels a € 15,00.

Let op: reserveer minimaal drie dagen van te voren.

Reserveren

Kleine catering in het arboretum

Koffie & thee arrangement | High Tea | Borrel

Voor groepen vanaf 10 personen (kleinere groepen alleen in overleg) biedt het Bomenmuseum twee koffie & thee arrangementen:

1. Koffie of thee met boter- of gemberkoek van de bakkerij van Bartiméus: € 6,00 p.p.

2. Koffie of thee met hazelnootschuimtaart van de bakker uit Doorn: € 7,00 p.p.

HIGH TEA
Iets te vieren of te organiseren? Denk dan eens aan een High Tea in het Bomenmuseum.
Een High Tea is te reserveren voor gezelschappen van 15 tot 40 personen en kost € 22,50 per persoon exclusief entree tot het Bomenmuseum. Vooraf of na afloop bestaat de mogelijkheid om een rondleiding met gids te maken door het arboretum. Vraag naar de mogelijkheden op reserveringen@bomenmuseum.nl of vul het aanvraagformulier in.

BORREL
Denk eens aan het gezellige Von Gimborn Paviljoen (de loods achter de museumwinkel) als plek om een borrel te organiseren. Hier is plaats voor max. 70 personen. Een borrel is mogelijk vanaf 20 tot en met 70 personen. We overleggen graag met u over uw wensen omtrent duur van de borrel, soorten dranken en hapjes en doen u daarna een passende offerte toekomen.

Info en bestellen

Lunches bij of in het bezoekerscentrum

Er is keuze uit drie luncharrangementen voor groepen vanaf 10  personen:

1. BOMENMUSEUM:
luxe broodjes, fruit uit het seizoen en vruchtensap: € 12,50 p.p.

Lunches kunnen naar keuze uitgebreid worden met:
- kom soep: € 3,95 p.p.
- stukje quiche: € 3,75 p.p.
- koffie met bonbon ter afsluiting: € 3,50 p.p.

Genoemde prijzen zijn exclusief entree van € 7,50 p.p. en inclusief BTW en bediening. Bij locatiehuur bedraag de entree € 3,00 p.p.

VERGADERARRANGEMENT
Een vergadering of heisessie organiseren? Daarvoor is het bomenmuseum bij uitstek een geschikte locatie. Boek daarbij een vergaderarrangement (gedurende 4 uur, koffie, thee met wat lekkers & vers fruit, onbeperkt water): € 8,50 p.p.


PICKNICKMAND
Completeer uw bezoek aan het bomenmuseum met een goedgevulde picknickmand vol hartige en zoete lekkernijen en vruchtensap, naar keuze mee te nemen aan de start van uw bezoek of te bezorgen in het park op een afgesproken plaats en tijd. Te reserveren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen, € 19,50 p.p. (kinderen € 10,00, inclusief een waterijsje na afloop). Desgewenst kunt u de picknickmand uitbreiden met een fles alcoholvrije bubbels a € 15,00. Let op: reserveer minimaal drie dagen van te voren.

Info en bestellen

Onze vaste cateraars: drie cateraars met verschillende achtergrond en aanbod

Lekker. (Driebergen)

Bent u van plan het schitterende Von Gimborn Arboretum te reserveren voor uw feest of evenement ? Lekker verzorgt hiervoor graag de catering op maat. Al onze producten zijn door ons zelf gemaakt in eigen keuken. Wij kiezen er bewust voor om gebruik te maken van pure (seizoensgebonden) en veelal biologische ingrediënten. We geloven in een eerlijke prijs voor de boer, de producent en de consument. Daarom kunnen wij catering verzorgen voor ieder budget.

Wij denken graag mee op het gebied van creatieve catering en geen aanvraag is ons te gek. We overleggen graag persoonlijk met u zodat we kunnen leveren naar uw voorkeuren en budget. Lekker kan naast personeel, dranken en serviesgoed ook de aankleding en het meubilair voor u verzorgen. Daarbij is onze catering is al mogelijk voor gezelschappen vanaf 4 personen. Vraag voor meer informatie het catering ‘foodbook’ aan via de website www.lekkerdriebergen.nl of haal deze op in de winkel aan de Traaij 64 te Driebergen.

Lekker. Driebergen
Traaij 64
3971 GR DRIEBERGEN
Tel: 0343 510855 / 06 13809034
www.lekkerdriebergen.nl
info@lekkerdriebergen.nl

MangiApe

MangiApe is de Italiaanse keuken op locatie en bied een breed scala aan Italiaanse gerechten. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met onze houtgestookte oven en/of spiedini houtskool grill.

De originele Italiaanse houtoven staat op onze sfeervolle Italiaanse oldtimer Piaggio Ape 600MP uit 1972, en hiermee verzorgen wij feesten en partijen op locatie. De houtoven is uitermate geschikt voor traditionele bereiding van Pizza's en natuurlijk ook tal van andere originele Italiaanse gerechten, heerlijke borrelhapjes, kleine voorgerechtjes en zelfs desserts. Tevens verzorgen wij ook volledig Italaans dranken buffet.

De MangiApe is volledig zelf voorzienend en heeft geen stroom of water nodig. De Ape heeft genoeg hout bij zich om de oven voor 8 uur te stoken tot temperaturen van 400ºc. We kunnen dus op nagenoeg elke locatie worden ingezet. Op de laadbak zijn 2 keramische werkbladen gemonteerd waarop de gerechten en pizza's bereid kunnen worden, tevens zijn er twee geïsoleerde lades om alle ingrediënten koel te houden. De zijkleppen van de laadbak kunnen worden gebruikt als gezellige sta-tafel, extra werkblad of serveer-counter, de tafel kan los geplaatst worden of aan de achterklep van de Ape worden gehangen. Door de grote parasol van 4x3 meter word een knusse sfeer gecreëerd en staan we gelijk beschut tegen regen of beter... de zon.

Mangiape heeft dus alles in huis voor uw feest in Italiaanse sfeer.

M: 06-50215629
W: www.mangiape.nl

Logo Dees Kitchen 300x124.png

Dee's Kitchen

Koken is niet zomaar een bezigheid. Voor Dee is koken haar passie. En dat proef je! Dee heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bereiden van heerlijke Thaise gerechten. Dee zet haar kennis en ervaring in om ook jou te laten genieten van de smaken die de Thaise keuken rijk is. De Thaise keuken is enorm veelzijdig: heerlijke verse kruiden, geurige aroma’s en een mooie presentatie doen beroep op al je zintuigen!

Of je nu een catering op maat wilt laten verzorgen of een workshop wilt volgen, je zult de unieke smaken van de Thaise keuken proeven zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan!

Steun het Bomenmuseum | Steun botanisch erfgoed

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl