Verhuur & Catering

Vergaderen, dineren of feestvieren in het groen

Bijeenkomst & groepsbezoek

Trakteer uw vrienden, medewerkers of relaties op een inspirerende locatie om bijeen te komen. Een feest, een huwelijk, lunch, diner of een vergadering, het is allemaal mogelijk in het Bomenmuseum. De grote flextent midden in het arboretum biedt plaats aan maximaal 100 personen. Voor groepen vanaf 10 tot maximaal 68 personen is er de loods of het terras. Kleine gezelschappen tot 12 personen kunnen terecht in het Boshuis. Uw bijeenkomst in het Bomenmuseum is te combineren met een rondleiding, een Japans bosbad en met diverse cateringmogelijkheden. 

Meer lezen

Kinderfeestje

Een kinderfeestje of een groepsuitje met de BSO? Kom dan eens naar het Bomenmuseum. Hier is het  spannend, leuk en educatief tegelijk.

Een kinderfeestje kan al vanaf 8 kinderen onder volwassen begeleiding. Er is keus uit twee interactieve speurtochten en na afloop krijg je een uitdagende knutselactiviteit mee naar huis. Jullie worden ontvangen en krijgen een korte uitleg over de speurtocht van je keuze en dan kan het avontuur beginnen.

Meer lezen

Catering

Het Bomenmuseum verzorgt zelf kleine catering in de vorm van koffie of thee arrangementen, diverse verrassende luncharrangementen met mooie producten uit de regio of een borrel of diner. Voor gelegenheden met grotere groepen vanaf 40 personen voor een teambuilding, vergadering, diner of feest heeft het Bomenmuseum afspraken gemaakt met diverse vaste cateraars met verschillende achtergond en aanbod.
Ook te bestellen is onze goedgevulde
picknickmand vol hartige en zoete lekkernijen en vruchtensap, naar keuze mee te nemen aan de start van uw bezoek of te bezorgen in het park op een afgesproken plaats en tijd.

Meer lezen

Trouwen & bruidsreportage

In alle seizoenen vormt het arboretum een fantastisch decor voor een bruiloft.
Het Bomenmuseum is een officiële trouwlocatie. Met een lunch, diner en/of feest in een prachtige tent.

Meer lezen 

Foto- en filmshoot

Het Bomenmuseum biedt in ieder jaargetijde een prachtig decor voor uw foto of film.

Meer lezen

Reserveer een groepsbezoek

Vul hier een aanvraagformulier voor een groepsbezoek, catering of een kinderfeest in.

Aanvraagformulieren

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl