Activiteiten in het Bomenmuseum

Themamiddagen

Ieder jaar organiseert het Bomenmuseum een aantal themamiddagen. Een of twee rondleiders nemen u dan mee op een wandeling en laten u a.d.h.v. de collectie en het terrein nader kennismaken met onderwerpen uit de biologische wetenschap, maar ook andere zaken komen aan bod, zoals kerstgebruiken, sfeer etc. Deze middagen worden altijd op zondagen georganiseerd. Deelname is gratis, maar u moet zich wel vantevoren aanmelden. Kijkt u op de agenda voor de eerstvolgende themamiddagen en reserveer. 

Naar Agenda

Evenementen

De hoge ruimtekwaliteit van het arboretumgedeelte wordt ieder jaar benut voor een aantal grotere evenementen. Jaarlijks is er een evenement “De Twee Levens van Hout”, waarbij hout en diens eigenschappen en toepassingen centraal staat. Ook de “Natuurmarkt” is een vast evenement. Daarnaast zijn er afwisselend buitententoonstellingen van bijv. keramiekkunst en beeldhouwkunst. Kijkt u op de agenda voor de evenementenplanning. De agenda informeert u over de data voor de evenementen van het lopende jaar.  

Naar Agenda

Concerten

Jaarlijks worden verschillende buitenconcerten georganiseerd midden in de bomentuin. Een natuurlijk decor, een bijzondere akoestiek, vogelzang op de achtergrond en musici van faam maken deze buitenconcerten tot unieke ervaringen.

Naar Ticketshop

Voor kinderen & gezinnen

Werk in uitvoering

Naar Agenda

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl