Word Vriend van het Bomenmuseum
Uw steun is van harte welkom!

Word zilveren of gouden vriend 

Zilveren en gouden vrienden dragen op een duurzame wijze bij aan de instandhouding en de uitbreiding van het Bomenmuseum en zijn collectie. Om deze collectie met haar enorme soortendiversiteit ook voor toekomstige generaties te kunnen behouden, is deze steun hard nodig.

Zilveren vrienden dragen financieel bij voor minimaal € 350,00 per jaar als schenking aan de stichting Von Gimborn Arboretum. Gouden vrienden dragen financieel bij voor minimaal € 1.000,00 per jaar als schenking. De stichting Von Gimborn Arboretum bezit de ANBI status, dus uw schenking is fiscaal aftrekbaar. Ook behoeft de stichting geen schenkingsrecht te betalen over deze giften.

Ook bedrijven en instellingen kunnen zich als zilveren of gouden vriend aan het Bomenmuseum verbinden en daarmee hun betrokkenheid bij botanisch erfgoed en biodiversiteit uitdragen.

Aanmelden als vriend
Laburnum - Goudenregen

Als dank aan onze vrienden

Als grote dank voor hun steun ontvangen zilveren en gouden vrienden de nieuwsbrieven Von Gimborn Gazet en BloeiAlert, een gratis jaarkaart voor twee personen en gratis toegang tot de buitenconcerten en alle overige activiteiten voor twee personen.

Gouden vrienden kunnen ook eenmaal per jaar kosteloos gebruik maken van een van de ontvangstruimten in het Bomenmuseum: het Paviljoen of het Prieel voor een besloten bijeenkomst tot 50 gasten. Alleen de catering wordt dan in rekening gebracht, de huur van de locatie krijgt een gouden vriend cadeau.

Overweegt u om particulier of zakelijk vriend te worden en stelt u prijs op een persoonlijke kennismaking? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt deze wens aangeven op het aanmeldformulier. 

Aanmelden als vriend

Aanmelden als vriend of erflater

Wij zien uit naar uw aanmelding. Na de verzending van uw aanmelding als vriend of erflater via het aanmeldformulier ontvangt u nader schriftelijk bericht van ons. Daarna nemen wij tevens persoonlijk contact met u op.

Volgens de privacy wetgeving gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Meer info hierover kunt u lezen bij Contact & Privacy.

De heer | mevrouw (maak een keuze)
De heer
Mevrouw

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl