Koop een jaarkaart

Word jaarkaarthouder van het Bomenmuseum 

Als u een jaarkaart aanschaft, steunt u het Bomenmuseum en ontvangt u 365 dagen per jaar vrije toegang tot het Nationaal Bomenmuseum Gimborn. 

Als jaarkaarthouder van het Bomenmuseum ontvangt u de digitale nieuwsbrief 'de Von Gimborn Gazet' met allerlei actuele informatie en evenementen die in het arboretum worden georganiseerd. Ook ontvangt u de 'BloeiAlert', een korte nieuwsbrief over de bloeiers van het moment en hun locaties in het arboretum: een aanwinst voor iedere botanische liefhebber. Daarnaast profiteert u als jaarkaarthouder van aantrekkelijke kortingen op evenementen en concerten.

De jaarkaart is 1 jaar geldig vanaf het moment van bestelling en wordt automatisch verlengd tenzij u aangeeft geen verdere behoefte aan de kaart te hebben. De kaart blijft evenwel geldig tot het einde van de looptijd en er wordt geen restitutie op verleend. NB: Bij verlenging blijft u uw huidige kaart gebruiken.

1-persoons of 2-persoons jaarkaart | Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee

Het Bomenmuseum heeft twee jaarkaarten: een 1-persoons- of 2-persoonskaart. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree!

De 1-persoons jaarkaart kost € 27,50 per jaar en biedt onbeperkt vrije toegang voor 1 persoon (vanaf 13 jaar), de nieuwsbrief ‘Von Gimborn Gazet’, de BloeiAlert, een korte nieuwsbrief over de bloeiers van het moment en hun locaties in het arboretum en een aantrekkelijke korting op concerten en andere activiteiten in het Bomenmuseum.

De 2-persoons jaarkaart kost € 38,50 per jaar en biedt onbeperkt vrije toegang voor 2 personen (vanaf 13 jaar) en dezelfde extra's als de 1-persoons jaarkaart.


Na aanmelding als jaarkaarthouder via het aanmeldformulier ontvangt u bericht van ons. 

Voor vragen omtrent een jaarkaart van het Bomenmuseum mailt u naar administratie@bomenmuseum.nl

Volgens de privacy wetgeving gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.Meer info hierover kunt u lezen bij Contact & Privacy.

Jaarkaart bestellen

De heer | mevrouw (maak een keuze)
De heer
Mevrouw
Versturen

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl