Kinderfeestje of groepsuitje
Voor kids in groep 6 t/m 8

Kinderfeestje

Een kinderfeestje of een groepsuitje met de BSO? Kom dan eens naar het Bomenmuseum. Hier is het  spannend, leuk en educatief tegelijk.

Een kinderfeestje kan al vanaf 8 kinderen onder volwassen begeleiding. Er is keus uit twee interactieve speurtochten en na afloop krijg je een uitdagende knutselactiviteit mee naar huis. Jullie worden ontvangen en krijgen een korte uitleg over de speurtocht van je keuze en dan kan het avontuur beginnen. Prijs per kind: € 5,00 (inclusief speurtocht, gebruik ontdekkoffer en knutselactiviteit). Entree volwassen begeleiding: € 7,50 per persoon. 

Reserveren kan via het reserveringsformulier via onderstaande rode button of door een mail te sturen naar reserveringen@bomenmuseum.nl

Reserveren

Op ontdekkingstocht door de bomentuin en op bezoek in de Boomhut van Max 

Met een koffer en een schatkaart ga je op speurtocht door de bomentuin. Onderweg breng je ook een bezoek aan de grote Boomhut van Max, waar van alles te ontdekken en te doen is. Daar staan microscopen waaronder je allerlei kleine ‘dingetjes uit de natuur’ kunt bekijken die je buiten gevonden hebt. Je kunt er ook spelen in de speeltuin, klimmen en een hut bouwen met planken die in elkaar passen.

Na afloop kan je je vrienden eventueel trakteren op een ijsje (meerprijs). Ook krijgen jij en je vrienden een een uitdagende bouwplaat mee naar huis, waarmee je de Boomhut van Max of een zonnewijzer thuis in 3D kan nabouwen. Dit middagvullende bezoek kost € 5,00 per kind. Volwassen begeleiders betalen € 7,50 entree per persoon. Een kinderfeest is te boeken vanaf 8 kinderen.

Reserveren

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl