Bijeenkomst & groepsbezoek

Het Bomenmuseum prikkelt de zintuigen. Of u nu komt vergaderen of iets te vieren heeft. Mensen komen tot zichzelf en dat komt de feestvreugde alleen maar ten goede.

De kwaliteit in spijzen en dranken zijn evenzo verrassend als het decor van het arboretum. Met ingrediënten van duurzame oorsprong voor een schappelijke prijs. U kunt uw evenement naar eigen wens 'aankleden' met allerlei cateringmogelijkheden, die onze vrijwilligers of cateraars tot in de puntjes voor u verzorgen.

Rondleiding

Voor gezelschappen van 10 tot 100 gasten zijn op aanvraag rondleidingen mogelijk met desgewenst een kop koffie of thee met taart of een lunch.
Een rondleiding door het arboretum duurt gemiddeld anderhalf uur en kost € 50,00 incl. BTW voor een groep tot ca. 30 personen.

Naar aanvraagformulier

Bijeenkomst

Een teambuilding, vergadering, lunch of diner in een inspirerende bomentuin waar mensen tot zichzelf komen. Er is plaats voor gezelschappen tot 100 gasten in een grote flextent midden in het arboretum, tot 70 gasten in het Gimborn paviljoen en tot 12 personen in het Boshuis.

Op de entreeprijs tot het Bomenmuseum ontvangt u in combinatie met locatiehuur van één van onze ruimtes een flinke korting: € 3,00 p.p. in plaats van € 8,50.

Naar aanvraagformulier

De grote tent 

Huur grote tent in het arboretum (capaciteit: 100 personen)
€ 325,00 per dagdeel (incl. BTW)

Von Gimborn Paviljoen

Huur Von Gimborn Paviljoen (capaciteit: 70 personen):
€ 195,00 per dagdeel (incl. BTW), in koude perioden geldt een energietoeslag van € 45,00 per dagdeel.

Het Boshuis

Huur Boshuis (capaciteit: 12 personen):
€ 75,00  per dagdeel (incl. BTW)

Borrel, diner of feest

Een feestje bouwen kunnen we goed, ook wanneer u besluit om een diner of feest in het arboretum te willen houden. De entourage in Engelse landschapstijl is telkens even betoverend. Let daarbij wel op dat versterkte muziek bij ons niet is toegestaan. Het Bomenmuseum werkt samen met cateraars van topkwaliteit, die uw evenement tot een werkelijk onvergetelijke ervaring maken. Stuur ons uw wensen betreffende de locatie via onderstaand formulier en we kijken graag in overleg met u naar de wensen en mogelijkheden.

Naar Catering

Picknickmand

Completeer uw bezoek aan het bomenmuseum met een goedgevulde picknickmand vol hartige en zoete lekkernijen en vruchtensap (in overleg kunt u ook kiezen voor overwegend hartig of overwegend zoet). U kunt de mand naar keuze meenemen aan de start van uw wandeling of op een afgesproken plaats en tijd laten bezorgen in het park. Te reserveren voor minimaal 2 en maximaal 8 personen, € 19,50 p.p. (kinderen € 10,00, inclusief een waterijsje na afloop). Desgewenst kunt u de pickmand uitbreiden met een fles alcoholvrije bubbels a € 15,00.

Let op: reserveer minimaal drie dagen van te voren.

Reserveren

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl