Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers geen Bomenmuseum!

Vele handen buiten...

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn mag al vele jaren rekenen op de steun van een florerende, enthousiaste groep vrijwilligers. Zij zetten zich geheel belangenloos in voor het onderhoud en dagelijks reilen en zeilen van het arboretum. Onder begeleiding van Hans Boerstoel, voorman van het Bomenmuseum, wordt er gewerkt in de bomentuin zelf en worden allerlei klussen gedaan.

En vele handen binnen...

Onze vrijwilligers zijn ook werkzaam in het bezoekerscentrum met de winkel en kleine catering, en actief met de organisatie en begeleiding van educatieprojecten en evenementen. Tevens zijn er gastheren en gastdames voor de ontvangst en begeleiding van groepen die op bezoek komen in het Bomenmuseum en de daaromheen te organiseren catering. 

Extra voor de vrijwilligers

De vrijwilligers hebben kostenloos toegang tot de evenementen in het Bomenmuseum. Regelmatig worden er bijeenkomsten voor vrijwilligers georganiseerd, waaronder de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Coördinatie vrijwilligers

De coördinatie van de vrijwilligersactiviteiten ligt in de handen van Fleur de Beaufort. Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Fleur is ook bereikbaar op info@bomenmuseum.nl

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl