Catering

Het Nationaal Bomenmuseum verzorgt zelf kleine catering in de vorm van koffie & thee- en luncharrangementen. Voor gelegenheden met grotere groepen als een teambuilding, vergadering, diner of feest heeft het arboretum afspraken gemaakt met drie cateraars met verschillende achtergond en aanbod. De cateraars kennen ons terrein goed en we hebben goede ervaringen met ze.

Als u een groepsarrangement wenst te boeken met catering, dan kunt u een keuze maken.


U kunt zelfstandig contact opnemen met een van onze cateraars (zie de contactgegevens per cateraar). Wij horen daarna graag wie u gekozen heeft. U rekent zelf af met de cateraar, los van de arrangementskosten die het Bomenmuseum in rekening brengt.

Eigen catering is niet toegestaan!
De cateraars stellen zich hieronder aan u voor.

Kleine catering in het arboretum

Koffie & thee arrangement

Voor groepen vanaf 10 personen biedt het arboretum twee koffie & thee arrangementen:

1. Twee koppen koffie of thee met boter- of gemberkoek en entree tot het arboretum:
€ 12,50 p.p. incl. BTW

2. Twee koppen koffie of thee met taart en entree tot het arboretum:
€ 14,00 p.p. incl. BTW

Neem voor meer informatie contact op met
Marianne Hakkesteegt of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Info en bestellen

Lunches bij of in het bezoekerscentrum

Er is keuze uit luncharrangementen voor groepen vanaf 10 personen:

1. LUNCH BASIC UTRECHTSE HEUVELRUG
• 2 belegde pistoletjes vanaf € 8,00 p.p. incl. BTW of
• 4 belegde minibroodjes vanaf € 8,50 p.p. incl. BTW

2. LUNCH DELUXE UTRECHTSE HEUVELRUG
• Soep, maaltijdsalade, wraps, English pie en vruchten. Prijs: € 15,00 p.p. incl. BTW

UITBREIDING van beide arrangementen is mogelijk met
• (karne)melk: € 1,10 per glas
• soep: € 2,25 per stuk 
• sapjes uit de streek: € 1,50 per glas
• muffins en brownies: € 1,50 per stuk

Info en bestellen

Een groepsbezoek aan het Bomenmuseum | offerte op maat

Het Bomenmuseum prikkelt de zintuigen. Of u nu komt vergaderen of iets te vieren heeft. Mensen komen tot zichzelf en dat komt de feestvreugde alleen maar ten goede.

De kwaliteit in spijzen en dranken zijn evenzo verrassend als het decor van het arboretum. Met ingrediënten van duurzame oorsprong voor een schappelijke prijs. U kunt uw evenement naar eigen wens 'aankleden' met allerlei cateringmogelijkheden, die onze vrijwilligers of cateraars tot in de puntjes voor u verzorgen.

Maak uw wensen kenbaar op het wensenformulier op deze pagina of maak een afspraak via reserveringen@bomenmuseum.nl om de mogelijkheden verder te bespreken.

Maak uw wensen kenbaar | aanvraagformulier

Versturen

Drie cateraars met verschillende achtergrond en aanbod

Lekker. (Driebergen)

Bent u van plan het schitterende Von Gimborn Arboretum te reserveren voor uw feest of evenement ? Lekker verzorgt hiervoor graag de catering op maat. Al onze producten zijn door ons zelf gemaakt in eigen keuken. Wij kiezen er bewust voor om gebruik te maken van pure (seizoensgebonden) en veelal biologische ingrediënten. We geloven in een eerlijke prijs voor de boer, de producent en de consument. Daarom kunnen wij catering verzorgen voor ieder budget.

Wij denken graag mee op het gebied van creatieve catering en geen aanvraag is ons te gek. We overleggen graag persoonlijk met u zodat we kunnen leveren naar uw voorkeuren en budget. Lekker kan naast personeel, dranken en serviesgoed ook de aankleding en het meubilair voor u verzorgen. Daarbij is onze catering is al mogelijk voor gezelschappen vanaf 4 personen. Vraag voor meer informatie het catering ‘foodbook’ aan via de website www.lekkerdriebergen.nl of haal deze op in de winkel aan de Traaij 64 te Driebergen.

Lekker. Driebergen
Traaij 64
3971 GR DRIEBERGEN
Tel: 0343 510855 / 06 13809034
www.lekkerdriebergen.nl
info@lekkerdriebergen.nl

MangiApe

MangiApe is de Italiaanse keuken op locatie en bied een breed scala aan Italiaanse gerechten. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met onze houtgestookte oven en/of spiedini houtskool grill.

De originele Italiaanse houtoven staat op onze sfeervolle Italiaanse oldtimer Piaggio Ape 600MP uit 1972, en hiermee verzorgen wij feesten en partijen op locatie. De houtoven is uitermate geschikt voor traditionele bereiding van Pizza's en natuurlijk ook tal van andere originele Italiaanse gerechten, heerlijke borrelhapjes, kleine voorgerechtjes en zelfs desserts. Tevens verzorgen wij ook volledig Italaans dranken buffet.

De MangiApe is volledig zelf voorzienend en heeft geen stroom of water nodig. De Ape heeft genoeg hout bij zich om de oven voor 8 uur te stoken tot temperaturen van 400ºc. We kunnen dus op nagenoeg elke locatie worden ingezet. Op de laadbak zijn 2 keramische werkbladen gemonteerd waarop de gerechten en pizza's bereid kunnen worden, tevens zijn er twee geïsoleerde lades om alle ingrediënten koel te houden. De zijkleppen van de laadbak kunnen worden gebruikt als gezellige sta-tafel, extra werkblad of serveer-counter, de tafel kan los geplaatst worden of aan de achterklep van de Ape worden gehangen. Door de grote parasol van 4x3 meter word een knusse sfeer gecreëerd en staan we gelijk beschut tegen regen of beter... de zon.

Mangiape heeft dus alles in huis voor uw feest in Italiaanse sfeer.

M: 06-50215629
W: www.mangiape.nl

Tea Lounge

Heeft u iets te vieren in het Bomenmuseum? Wij maken er graag een bijzonder moment van! Onze specialiteit is vegetarische en veganistische catering met gebruik van veelal plantaardige en biologische ingrediënten, heerlijke verse kruiden met pure smaken.

Kleurrijke mooie en gezonde gerechten passend bij elk seizoen. Vers bereid uit eigen keuken. Van een heerlijke gezonde high tea met koffie en thee tot een luxe diner.
Het is allemaal mogelijk vanaf 8 personen.

De gerechten kunnen wij extra bijzonder maken met bijpassende theeën en gezonde dranken. Onze mobiele TeaLounge biedt hiervoor een prachtige sfeervolle aanvulling en is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Ook kleden wij onze concepten graag sfeervol aan in thema naar wens. Gebruikmakend van natuurlijke duurzame materialen, (bloem) decoratie en meubilair voor een complete sfeerbeleving. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen creëren? Neemt u gerust een kijkje op onze website, www.tea-lounge.nl
Of neem direct contact op met Chantal Greeven, via mail: info@tea-lounge.nl of telefoon: 06-24208719
Enjoy the moment!

Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl