Activiteiten & evenementen in 2019
Festiviteiten  |  Kunst & Concerten  |  Themawandelingen  |  Voor kids

Hamamelis 'Angelly'

Zondag 24 februari 14.00 | Winterbloeiwandeling

Sommige inheemse boomsoorten kunnen niet wachten op het voorjaar en bloeien al vanaf januari. Het zijn met name elzen, hazelaars en wilgen. Terwijl het in de Aziatische bergen nog volop winter is, staan diverse daar thuishorende heesters in ons zeeklimaat al in bloei. De bekendste daarvan is de toverhazelaar, maar deze hazelaar is niet de enige. Bij een rondwandeling door het arboretum vertellen onze gidsen over allerlei soorten bloeiers zien die het voorjaar niet willen afwachten.

Vanaf 13.30 uur: koffie en thee in het bezoekerscentrum. Om 14.00 start de wandeling. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 24 maart 14.00 | Opening  seizoen 2019 met wandeling over sferen en energie in de natuur

Op zondag 24 maart start het nieuwe seizoen met de zomeropeningstijden. De winkel heeft haar collectie weer vernieuwd. Het terras is open voor een kop verse koffie of thee en de bomentuin is in voorjaarskleuren gehuld. Naast de Boomhut is een nieuwe natuurspeeltuin aangelegd. Het is daar goed toeven in de voorjaarszon.

Om 14.00 start een wandeling over sferen en energie in de natuur. Wie voelt zich niet “opgeladen” worden als je in een verstilde boomrijke omgeving wandelt. Hoe zit dat met die sferen? Wandel mee met onze gids Esther Klein Gotink om dit bijzondere fenomeen te leren kennen. 

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis entree.

Zaterdag 13 april 10.00 - 17.00 | Traditionele Bijenmarkt met gratis entree

De bekende traditionele Bijenmarkt vindt dit jaar plaats in het Bomenmuseum. De toegang is gratis! In het arboretum staan allerlei kramen met bijenproducten en imkermaterialen, regionale natuurproducten, planten, kruiden, creativiteit met natuurlijke materialen. Diverse natuurorganisaties en de organiserende Bijenvereniging Driebergen-Doorn geven informatie over bijenhouden en cursussen. Er staat een bijenvolk in een observatiekast achter glas en een bijenkorf, waarvan door een eronder geplaatste spiegel, het bijenvolk te zien is. Kinderen kunnen zelf een kaars rollen.

Het thema is dit jaar “bijen zijn belangrijk voor ons allemaal”,  zonder bijen valt onze voedselproductie terug met 70% en krimpt de biodiversiteit fors. De Bijenmarkt is, als één van de eerste bijenmarkten in het seizoen, belangrijk voor imkers die volken nodig hebben om in te zetten voor de bestuiving van o.a. gewassen onder glas, fruitteelt en zaadteelt. Imkers voeren hun volken vroeg aan in gesloten kasten. De handel in bijenvolken begint om 7.00 uur. De Bijenmarkt gaat open om 10.00 uur.

Magnolia

Zondag 14 april 14.00 | Kinderactiviteit 'Bloemen van Bomen'

Wist je dat bomen ook kunnen bloeien? De Japanse kers en de magnolia zijn hier voorbeelden van. De bloemen zorgen samen met bijen en vlinders voor de voortplanting van de boom. Hoe werkt dat precies? Daarover vertellen we je op deze kinderactiviteit. En we gaan een knutsel maken. Wat dat is, is nog een verrassing. 

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Voor de materialen van de knutsel vragen we een vrijwillige bijdrage. Betalen kan contant.

Maandag 22 april 14.00 - 16.00 | 'Lekker Buiten Paasfeest'

Lekker naar buiten met Pasen. Dat kan in het Bomenmuseum op Tweede Paasdag. We gaan paaseieren zoeken in de bomentuin, er is een paaswandeling voor het hele gezin en een greet & meet met de Paashaas.  

PAASSTUKJES TE KOOP
Vanaf 12 april zijn er paasstukjes te koop in het bezoekerscentrum. Deze paasstukjes zijn gemaakt door onze vrijwilliger en bloemschikster Esther Klein Gotink. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het Bomenmuseum.

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

 Cypripedium cv. - Venussschoentje

Zondag 28 april 14.00 | Themamiddag met wandeling evolutie en voortplanting in het plantenrijk

Ooit begon de plantenwereld met kleine eencellige algen en groeide uit tot de enorme soortenrijkdom van nu. Van diverse geslachten van bomen en struiken is er in het arboretum een grote verscheidenheid aan soorten aanwezig. Hun vormenrijkdom biedt de mogelijkheid om aan de hand van bladeren, basten, knoppen, bloemen en vruchten te laten zien welke ontwikkelingen in de loop van de evolutie hebben plaatsgevonden en hoe deze soorten zich voortplanten. Twee gidsen nemen u mee op ontdekkingstocht.

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De middag met introductie en wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 12 mei 14.00 - 17.00 | Moederdag in het Bomenmuseum

Op deze stralende dag worden moeders eens goed in de bloemen gezet met een rododendronwandeling om 14.00 uur en vanaf 15.30 uur is er een muzikaal optreden in de tent met een High Tea. Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen zich tussendoor vermaken bij de Boomhut van Max en in de nieuwe natuurspeeltuin naast de boomhut. 

De prijs van de high tea wordt binnenkort bekend. Dit arrangement dient vooraf (tot uiterlijk 8 mei) via de site geboekt te worden. Via onderstaande button komt u binnenkort bij de Ticketshop waar u meteen kunt afrekenen. 

Boek een High Tea op Moederdag

Zaterdag 25 mei 14.00 - 16.00 | Bomencursus voor beginners

Bomen, we kennen ze in zoveel variaties. Alleen in het Bomenmuseum staan al 3000 verschillende soorten: Inlanders en exoten, naald en loof. Maar hoe kunnen we ze herkennen en zo ja, waaraan? Tijdens een boeiende wandeling vertelt onze gids Esther Klein Gotink over de soortenrijkdom en over het determineren van bomen. Deelname vanaf 16 jaar.

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Voor deelname aan deze middag vragen we een vrijwillige bijdrage. Betalen kan contant.

Zondag 26 mei 14.00 | Themamiddag met wandeling over communicatie in het plantenrijk

Er is wetenschappelijk onderzoek dat erop wijst dat bomen elkaar via het schimmelnetwerk waarschuwen tegen belagers – en dus informatie uitwisselen via  ragfijne draadjes die zwammen en schimmels ondergronds tussen de boomwortels spinnen. De Duitse boswachter Peter Wohlleben schreef er een boek over: Het verborgen leven van bomen. Onder boomkundigen wordt gespeculeerd over de mogelijkheid dat bomen via de wortels hun familie bevoordelen. Er zijn veel waarnemingen van bomen die nadat ze afgekapt waren, in leven bleven door wortelcontact met soortgenoten. Onze gidsen vertellen u over deze wondere wereld der bomen: het Wood Wide Web. 

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De middag met introductie en wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 9 juni 11.30 | Pinkster KINDERconcert Peter en de Wolf

Een echte familievoorstelling voor 'kinderen' vanaf 6 jaar. Bij goed weer is het concert in de bomentuin. Bij slecht weer in de gezellige loods achter de winkel. Dit jaar komt het Amsterdam Wind Quintet op bezoek met de  educatieve kindervoorstelling Peter en de Wolf in samenwerking met verteller/zangeres Talitha van der Spek.
Deze interactieve voorstelling duurt 45 minuten. In Peter en de Wolf worden de dieren en mensen door een eigen instrument uitgebeeld: de vogel wordt gespeeld door de fluit, de eend door de hobo, de kat door de klarinet, de wolf door de hoorn en opa wordt gespeeld door de fagot. Een spannend sprookje, waarbij Peter in het bos bij het huis van zijn opa allerlei avonturen beleeft......
Meer info: http://www.amsterdamwindquintet.nl/peter-en-de-wolf.html

Kaarten zijn binnenkort online verkrijgbaar via de Ticketshop van het Bomenmuseum. We houden u op de hoogte via de nieuwsbrief. 

Pinkstermaandag 10 juni 11.00 - 17.00 uur | Dag van het Kasteel met gratis entree

De Dag van het Kasteel staat dit jaar in het teken van "Over de grens". Het Bomenmuseum besteedt daarom speciale aandacht aan exoten in het arboretum. Onze gids leidt u rond langs bijzondere exemplaren. U kunt ook een kijkje nemen  bij de buren van de buitenplaats Doornveld, dat voor deze dag bereikbaar is via het weiland tussen het arboretum en Doornveld.  

Op deze dag zijn de winkel en het terras geopend voor een verse kop koffie of thee met iets lekkers erbij. De tijden van de rondleidingen langs de exoten worden later bekend gemaakt.  

Tijdens de Dag van het Kasteel is het museum gratis toegankelijk voor het publiek.

Vrijdag 21 juni 20.30 | Midzomer Buitenconcert met het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet

Het Midzomer Buitenconcert rondom de langste dag is een unieke ervaring in de natuur van het Bomenmuseum. De combinatie van muziek, akoestiek, natuur, buiten zijn en de avondgeluiden en -geuren maken dit concert tot een onvergetelijke ervaring.

Dit jaar komt het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet spelen. Het kwartet bestaat uit vier veelzijdige klarinettisten: Sergio, Bart, Tom en Jesse. De vier heren zijn allen opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam. Het samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek maken het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet zo bijzonder. Het kwartet is al zes jaar een veel gezien en geliefd ensemble op de Nederlandse muziekpodia.

Kaarten zijn binnenkort online te bestellen via de Ticketshop van het Bomenmuseum. We informeren u via de nieuwsbrief wanneer de Ticketshop open gaat.

Zondag 23 juni 14.00 | Themamiddag met wandeling over biodiversiteit

Een boeiend thema en cruciaal in het voortbestaan van de aarde en van alles wat hierop leeft: biodiversiteit. Hoe werkt het precies en wat zijn de bedreigingen waar we mee te maken hebben en nog krijgen. Onze gidsen vertellen u erover. 

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De middag met introductie en wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 23 juni 14.00 | Kinderactiviteit over kruiden

Kruiden zijn planten. Je eet ze waarschijnlijk regelmatig in je eten of drinkt ze in de soep, limonade of thee. Ze zijn in veel gerechten de belangrijke smaakmakers. Kruiden worden ook verwerkt in allerlei medicijnen en huidproducten vanwege hun geneeskrachtige werking. Op deze informatieve middag laten we je uitgebreid kennis maken met diverse kruiden en we maken er een knutsel mee.

We starten om 14.00 uur en rondom 15.30 zijn we klaar. De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis. Voor de knutsel vragen we een vrijwillige bijdrage.

Van 30 juni t/m 31 oktober - dagelijks | Buitenexpositie 'Biodiversiteit in Beeld' met werk van vier natuurfotografen

Bij naturfotografie regeert de Kunst, ook de Kunst van het weglaten. Vier natuurfotografen die deze techniek beheersen, exposeren hun werk midden in het arboretum. Langs een fotografieroute ontmoet u hun werken op grote panelen, hangend tussen de bomen. Met deze expositie vragen we aandacht voor het belang van biodiversiteit, voor mens, dier en boom!

Deze bijzondere expositie is van 30 juni t/m 31 oktober  dagelijks te bezoeken. 
Foto: Jan Jongejan

Zondag 30 juni 10.00 - 17.00 uur | Buitenfestijn 'Twee Levens van Hout'

Dit groots opgezette Buitenfestijn laat u kennis maken met de twee levens van hout: levend hout in het arboretum en hout als materiaal voor houtkunst en voor houten decoratie- en gebruiksartikelen. Deze dag met vele kramen en activiteiten in het arboretum  biedt volop inspirerende ideeën met hout, demonstraties, workshops houtbewerking, instrumentbouwers, muziek, lekkernijen, kinderactiviteiten en nog veel meer. 

Meer informatie over het buitenfestijn is binnenkort te vinden op de website van dit evenement via onderstaande button. De entree bedraagt € 6,50 p.p. Jaarkaarthouders: gratis op vertoon van de jaarkaart van het Bomenmuseum. Kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Naar site Twee Levens van Hout

Zaterdag 13 juli 10.00-17.00 | Landelijke Imkerijdag

Op de Landelijke Imkerijdag beleef je het bijenhouden van nabij. Wat doet een imker en waarom word je imker? Hoe gaat het oogsten van honing in zijn werk? Met informatie over het houden van bijen, uitleg over werksters, darren en de koningin. U kunt kijken in de bijenkast en op zoek naar de koningin. En er is veel info over hoe je de tuin of het balkon bijvriendelijk kunt inrichten en kunt helpen om de bijenstand te verbeteren. Het gezoem van bijen en geur van honing en bijenwas zijn volop aanwezig.
De Landelijke Imkerijdag is een evenement van de NBV en haar aangesloten lokale afdelingen. Wim Oerlemans, imker van het Bomenmuseum, geeft van 10.00 tot 17.00 uur demonstraties in het arboretum. Dit jaar vieren we het tweede lustrum van de Imkerijdag die 10 jaar geleden in het Bomenmuseum ontstond.

Zondag 1 september 10.00 - 17.00 | Natuurmarkt Groei & Bloei

De altijd zo gezellige Natuurmarkt, georganiseerd door Groei en Bloei afdeling Zeist in samenwerking met het arboretum, trekt jaarlijks veel bezoekers. Met plantenmarkt, veel gezellig kramen, rondleidingen, workshops, kinderactiviteiten en nog veel meer. In deze prachtige groene entourage staan tijdens de Natuurmarkt kramen met producten uit de natuur (bijvoorbeeld voe­dingsmiddelen, sierraden van natuurlijke materialen, stoffen etc.) of voor in de natuur (zoals tuingereedschap, tuindecoraties, planten, kleding etc.), maar ook organisaties die iets te vertellen hebben over het behoud van de natuur in de regio.

Binnenkort is meer info te vinden op de speciale site van de Natuurmarkt.

Naar site Natuurmarkt

Zondag 15 september 12.00 - 16.00 | Open Monumentendag met gratis entree

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar u normaal niet zo snel komt en deel te nemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden.

Het Bomenmuseum doet mee aan Open Monumentendag op zondag 15 september met een rondleiding onder begeleiding van een gids. Het landelijke thema voor 2019 is 'Plekken van plezier'. Daar blinkt het Bomenmuseum in uit. Kom langs, de rondleiding is gratis en er zijn lekkernijen te koop tegen een kleine vergoeding.

 Larix - Lork

Zondag 22 september  14.00 | Themamiddag  over naaldbomen: 350 mln. jaar slimme aanpassingen

Al 350 miljoen jaar zijn naaldbomen belangrijke aardbewoners en waren de nu dominante bloemplanten ruim voor in ontwikkeling met allerlei slimme aanpassingen. Deze middag laten we een paar van die slimme innovaties zien en hoe de naaldbomen zich er doorheen sloegen in een miljoenen jaren durende race om te overleven. Het bomenmuseum heeft immers een zeer uitgebreide collectie naaldbomen.

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De middag met introductie en wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 22 september 14.00 | Kinderactiviteit  over sferen en energie in de natuur

Naar school, mobieltje, hobby's, er is zoveel te doen. Ook als je kind bent. Hoe heerlijk is het dan om te (leren) landen in de natuur en daar je rust te vinden. Je kunt er ook je eigen energie weer opladen. Hoe zit dat met sferen en energie in de natuur? Wandel mee met onze gids Esther Klein Gotink en kom landen in de natuur. Na afloop van de wandeling gaan we een knutsel maken.

Deze kinderactiviteit start om 14.00 uur. Ouders of begeleiders mogen ook mee. De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis. Voor de knutsel vragen we een vrijwillige bijdrage.

Zondag 6 oktober 12.00 - 16.00 | Dierendag in het Bomenmuseum

In de natuur kunnen bomen en dieren niet zonder elkaar. Daarom besteedt het Bomenmuseum dit jaar extra aandacht aan Dierendag met een gezellige middag voor het hele gezin. We gaan dieren spotten op natuursafari in het arboretum, er is een kinderboerderij waar je dieren kunt knuffelen en er is een schaapskudde met een workshop schapen drijven.

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis. Tegen een kleine vergoeding kan je met een dier op de foto en er zijn lekkernijen te koop. Betalen kan contant of met pin.

 Acer x fremannii

Zondag 13 oktober 14.00 | Themamiddag met wandeling over herfstkleuren en paddenstoelen

In de bomentuin laten steeds meer bomen hun warme gele en rode herfsttinten zien. Voordat de bomen in winterrust gaan, tonen zij nog één keer hoeveel energie ze hebben opgedaan in de warme zomerzon.

Twee van onze arboretumgidsen laten de mooiste kleurencomposities zien,  leggen uit hoe de herfstkleuren ontstaan en waarom de intensiteit van de kleuren varieert over de wereld. Ook de paddenstoelen langs de route komen uitgebreid aan bod.

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

 Acer x fremannii

Zondag 27 oktober 14.00 | Themamiddag met wandeling over herfstkleuren en paddenstoelen

In de bomentuin laten steeds meer bomen hun warme gele en rode herfsttinten zien. Voordat de bomen in winterrust gaan, tonen zij nog één keer hoeveel energie ze hebben opgedaan in de warme zomerzon.

Twee van onze arboretumgidsen laten de mooiste kleurencomposities zien,  leggen uit hoe de herfstkleuren ontstaan en waarom de intensiteit van de kleuren varieert over de wereld. Ook de paddenstoelen langs de route komen uitgebreid aan bod.

Vanaf 13.30 uur kunt u terecht in het bezoekerscentrum voor een kop koffie of thee. De wandeling start om 14.00 uur. De toegang tot het arboretum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis.

Zondag 27 oktober 13.00 - 16.00 | Herfstknutselen en herfstkleurenwandeling voor jong en oud

Kom op deze gezinsmiddag ronddwalen met de kinderen in het Bomenmuseum en genieten van de herfstkleuren. Deze middag staat er een keur aan materialen klaar om een mooie herfstknutsel te maken. Deze activiteit is voor voor kinderen en volwassenen. 

Aansluitend kunt u om 14.00 mee met de themawandeling over herfstkleuren en paddenstoelen. Twee arboretumgidsen vertellen u onderweg hoe herfstkleuren ontstaan en waarom hun intensiteit varieert. Ook de paddenstoelen langs de route komen uitgebreid aan bod.

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Voor de materialen van de herfstknutsels vragen we een kleine vergoeding. Betalen kan contant of met pin.

 Rhododendron mucronulatum subsp. sichotense

Zondag 3 november 14.00  | Wandeling over sferen en energie in de natuur

Wie voelt zich niet “opgeladen” worden als je in een verstilde boomrijke omgeving wandelt. Hoe zit dat met die sferen en die energie? Wandel mee met onze gids Esther Klein Gotink om dit bijzondere fenomeen te leren kennen. 

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis entree.

Zondag 10 november 14.00 - 15.30 | Kinderactiviteit over de herfst en de winter

Wil je weten waarom de blaadjes van kleur veranderen? En hoe een boom langzaam in winterslaap gaat? Kom dan naar deze gezellige middag. We gaan ook een knutsel maken. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het Bomenmuseum zorgt voor de materialen en de inspiratie. 

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebben gratis toegang. Voor de materialen van de herfstknutsels vragen we een vrijwillige bijdrage. Betalen kan contant.

Zondag 24 november 13.00 - 16.00 | Gezinsmiddag over Spannende Sprookjesbomen

In het arboretum zijn Spannende Sprookjesbomen te vinden, je moet ze alleen weten te staan. We laten ze je zien en vertellen erover. Ook de sprookjes die over deze bomen geschreven zijn, worden verteld door sprookjesachtig verklede vertellers. In de loods kan je je eigen sprookjesknutsel maken. De meest originele knutsel krijgt aan het eind van de middag een prijs. En is er een uilenshow, want uilen zijn dol op sprookjesbomen. 

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar hebbe: gratis entree. Voor de materialen voor het maken van een sprookjesboom vragen we een kleine vergoeding. Betalen kan contant of met pin.

Zondag 15 december 13.00 - 16.00 | Kerststukken maken voor het hele gezin

Kom met de (klein)kinderen kerststukjes maken en genieten van de kerstsfeer en van kersttradities. Deze gezellige knutsel- en wandelmiddag begint om 13.00 uur. Het Bomenmuseum zorgt voor de inspiratie en de materialen. Neem een eigen mesje en een snoeischaar mee, dat voorkomt wachten op een ander. Ook zijn er kerstlekkernijen te koop.

Om 14.00 uur kunt u mee uit wandelen met onze gids Esther die onderweg vertelt over kersttradities en over hun relatie met de natuur.

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kids t/m 15 jaar: gratis. Voor de materialen van de kerststukken vragen we een kleine vergoeding. Betalen kan contant of met pin.

Tweede Kerstdag 26 december 14.00 - 16.00 | Uitwaaien in het Bomenmuseum

Heeft u geen plannen op Tweede Kerstdag? Kom dan om 14.00 wandelen in het Bomenmuseum met onze gids Esther Klein Gotink. Na afloop serveren we  koffie/thee/warme choco en kerstbrood tegen een kleine vergoeding.  

De toegang tot het Bomenmuseum bedraagt € 6,50 per persoon. Jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis. 

Kunst | Cultuur | Educatie | Verrassend | Afwisselend

Word donateur

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl