Onze Vrijwilligers
Terug naar Organisatie

Krijg de mooiste werkplek van Nederland !

Werken in het groen

Het Von Gimborn Arboretum mag al vele jaren rekenen op de steun van een florerende, enthousiaste groep vrijwilligers. Zij zetten zich geheel belangenloos in voor het onderhoud en dagelijks reilen en zeilen van het arboretum. Onder begeleiding van Hans Boerstoel, voorman van het arboretum, wordt er gewerkt in de bomentuin zelf en worden allerlei klussen gedaan.

Meld u aan

Contact met mensen

Ook kunt u zich opgeven voor werkzaamheden in het bezoekerscentrum met gezellige arboretumwinkel of voor de organisatie en begeleiding van educatieprojecten en evenementen. Belangrijk werk met het oog op het voortbestaan van het arboretum. Immers, de beschikbare financiƫle middelen voor extra mankracht zijn beperkt.

Meld u aan

Gezellige groep medewerkers

Als vrijwilliger verricht u niet alleen belangrijk werk in een schitterende omgeving, maar er wordt ook de mogelijkheid geboden om u aan te sluiten bij een enthousiaste en dynamische groep vrijwilligers. Het Von Gimborn Arboretum is zuinig op haar vrijwilligers. Daarom krijgt u door het jaar heen allerlei 'cadeautjes' zoals een kosteloos bezoek aan de evenementen in het arboretum en deelname aan de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Coördinatie vrijwilligers

De coördinatie van de vrijwilligersactiviteiten ligt in de vertrouwde handen van Patrick Goossens. Hij is tevens de spreekbuis namens de vrijwilligers binnen het bestuur van de stichting. Patrick Goossens is rechtstreeks te benaderen via: pago@kpnplanet.nl

Aanmelden als vrijwilliger

Heeft u vrije tijd beschikbaar en groene vingers of andere toepasbare kwaliteiten en wilt u zich belangeloos inzetten voor het arboretum?

Meldt u dan aan en krijg de mooiste 'werkplek' van Nederland met enthousiaste collega's. In het aanmeldformulier zijn diverse interesses aan te vinken.

De heer of mevrouw (maak een keuze)
De heer
Mevrouw
Versturen

Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl