Graag tot ziens in het Bomenmuseum

Contact

Velperengh 13
3941 BZ Doorn
Nederland

0343 412 144
info@bomenmuseum.nl

Ontvang onze nieuwsbrief | Von Gimborn Gazet

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, concerten, kunstexposities, wandelingen, kindermiddagen en andere evenementen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van het arboretum: de Von Gimborn Gazet.

Aanmelden

Versturen

Route | auto

Vanuit richting Utrecht A12
• A12 afslag Driebergen-Zeist. Einde afslag rechtsaf richting Driebergen.
• Alsmaar rechtdoor tot u Driebergen verlaat.
• Na ca. 2 km direct na Shell tankstation rechtsaf de Velperengh in.

Vanuit richting Arnhem A12
• A12 afslag Maarsbergen. Einde afslag linksaf de rotonde op.
• Neem op de rotonde de 4e afslag naar de N226 richting Leersum en Doorn.
• Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de N225 richting Doorn.
• Alsmaar rechtdoor door het centrum van Doorn tot u Doorn weer verlaat.
• Volg het bordje 'Von Gimborn Arboretum'
linksaf de Velperengh in.

Route | OV

Openbaar vervoer:
Vanaf station Driebergen-Zeist
• bus 50 (richting Wageningen) of
• bus 56 (richting Wijk bij Duurstede)
naar halte Stamerweg.
Daarna is het 6 minuten lopen naar het arboretum.

Ontvang de BloeiAlert

Ieder jaargetijde heeft haar eigen bloeiers, kleuren en geuren. De levende collectie bomen en struiken in de bomentuin zorgen voor deze bijzondere diversiteit. Wilt u worden geïnformeerd wanneer welke soorten in bloei staan, meldt u dan hier aan voor de digitale BloeiAlert.

Aanmelden

Versturen

Word jaarkaarthouder en steun het Bomenmuseum | kids t/m 15 jaar mogen gratis mee

U kunt kiezen uit twee soorten jaarkaarten: een 1-persoons jaarkaart of een 2-persoons jaarkaart. Kinderen t/m 15 jaar (ongeacht het aantal) hebben gratis toegang in combinatie met beide kaarten.

De 1-persoons jaarkaart kost € 20,00 per jaar en biedt: 
• onbeperkt vrije toegang voor 1 persoon (vanaf 16 jaar)
• de digitale nieuwsbrief de ‘Von Gimborn Gazet’
• de BloeiAlert, een korte digitale nieuwsbrief over de bloeiers van het moment en hun locaties in het arboretum: een aanwinst voor iedere botanische liefhebber
• aantrekkelijke kortingen op allerlei evenementen, exposities en concerten in het arboretum.

De 2-persoons jaarkaart kost € 30,00 per jaar en biedt:
• onbeperkt vrije toegang voor 2 personen (vanaf 16 jaar)
• de digitale nieuwsbrief de ‘Von Gimborn Gazet’
• de BloeiAlert, een korte digitale nieuwsbrief over de bloeiers van het moment en hun locaties in het arboretum: een aanwinst voor iedere botanische liefhebber
• aantrekkelijke kortingen op allerlei evenementen, exposities en concerten in het arboretum.

Na aanmelding als jaarkaarhouder via het aanmeldformulier ontvangt u nader bericht van ons.

Bestel hier uw jaarkaart

De heer | mevrouw (maak uw keuze)
De heer
Mevrouw
Versturen

Aanmelden als vrijwilliger

Heeft u vrije tijd beschikbaar en groene vingers of andere toepasbare kwaliteiten en wilt u zich belangenloos inzetten voor het arboretum?

Meld u dan aan en krijg de mooiste 'werkplek' van Nederland met enthousiaste collega's.

In nevenstaand aanmeldformulier zijn diverse interesses aan te vinken.

De heer of mevrouw (maak een keuze)
De heer
Mevrouw
Versturen

Uw Privacy

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn verwerkt uw persoonsgegevens als u een inhoudelijke relatie met het Bomenmuseum onderhoudt en als u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: bedrijfsnaam, voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer.
 
Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
-  Het afhandelen van uw betaling
-  U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze afspraken uit te kunnen voeren
-  Het bijhouden van een jaarkarthouders register
-  U de nieuwsbrief van het Bomenmuseum toe te kunnen sturen indien u zich hiervoor heeft aangemeld.
 
Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld dan wel een wettelijke bewaarplicht geldt.
Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij hebben geen relaties met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht.

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Disclaimer

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door het Nationaal Bomenmuseum Gimborn en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@bomenmuseum.nl. We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@bomenmuseum.nl.

Bankgegevens

IBAN NL69RABO0103960503
t.n.v. Stichting Von Gimborn Arboretum
BIC RABONL2U
BTW NL821275859B01
KvK 30270300
ANBI RSIN 821275859

Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@bomenmuseum.nl